DIENSTEN

Een compleet aanbod
van professionele diensten

Ons uitgebreide aanbod van professionele reinigingsoplossingen stelt ons in staat om flexibel en doeltreffend te werken.

We richten ons op de reiniging van uw gestoffeerd meubilair, ondersteunen uw duurzame doelen en zorgen voor persoonlijke service, terwijl we uw verwachtingen overtreffen.

BANKEN & SOFA’S

STOELEN & FAUTEILS

TAPIJT & VLOERKLEDEN

TRAP BEKLEDING

BEDOMBOUW EN MATRASSEN

GORDIJNEN & VITRAGE

SNEL DROGEN

OP VERZOEK

WERKZIJZE

Hoe wij werken: met efficiëntie,
maatwerk en professionaliteit

Openheid en duidelijkheid staan bij ons centraal; ervaar hoe onze klantgerichte, efficiënte en ecologisch verantwoorde methoden zorgen voor een hogere standaard in meubelreiniging
STAP 1
Persoonlijke afstemming

Het proces begint met een individueel gesprek om uw unieke reinigingsbehoeften te bepalen, gevolgd door het opstellen van een reinigingsplan op maat.

STAP 2
Planbeoordeling en aanpassing

In deze fase doorlopen we samen met u het reinigingsplan. We staan open voor aanpassingen om het plan volledig af te stemmen op uw specifieke wensen.

STAP 3
Professionele uitvoering op locatie

Ons team van professionals komen naar uw locatie voor de uitvoering van het reinigingsplan. Dit gebeurt na overleg met de leidinggevende om overlast te minimaliseren.

STAP 4
Uitgebreide nazorg en advies

Na de reiniging zorgen we voor een grondige nazorg. We bieden ook advies om de netheid van uw bedrijfsmeubilair te behouden en om te gaan met toekomstige ongelukjes.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij staan altijd voor je klaar

Onze klanten waarderen onze betrokken, professionele service. We begrijpen het belang van uw tijd; verwacht daarom op werkdagen een reactie binnen 15 minuten.

Met Clean Your Furniture kiest u voor kwaliteit en service.