Gordijn- en Vitragereiniging
op maat voor elke branche

Effectieve reiniging
Onze gespecialiseerde reinigingsservice voor gordijnen en vitrages is van groot belang in verschillende sectoren, waaronder kantoren, gezondheidszorg en onderwijs. Het unieke aspect van onze service is dat de gordijnen en vitrages tijdens de reiniging op hun rails kunnen blijven hangen, wat zorgt voor een efficiënt en ononderbroken proces.


Hygiëne en gezondheid: een prioriteit
Regelmatige reiniging van gordijnen en vitrages is essentieel voor het handhaven van een schone en gezonde omgeving, door het verwijderen van stof, allergenen en andere verontreinigende stoffen.


Levensduur van gordijnen en vitrages verlengen
Onze professionele reiniging behoudt de kwaliteit en uitstraling van uw raambekleding, verlengt de levensduur en beschermt uw investering, zonder dat deze van de rails gehaald hoeft te worden.


Professionele uitstraling versterken
Schone en goed onderhouden gordijnen en vitrages, gereinigd zonder demontage, weerspiegelen de zorg en professionaliteit van uw organisatie.


Aangepaste reinigingstechnieken
We gebruiken geavanceerde en milieuvriendelijke technieken, afgestemd op de specifieke eisen van uw gordijnen en vitrages, met de flexibiliteit om ze op de rails te laten hangen.


Deskundige reiniging
Onze technici zijn experts in het reinigen van gordijnen en vitrages terwijl ze hangen, wat zorgt voor gemak en effectiviteit.


Milieuvriendelijke aanpak
Onze moderne reinigingstechnieken garanderen een grondige reiniging met een minimale milieu-impact.


Nazorg en onderhoud
We bieden onderhoudstips om de netheid en kwaliteit van uw gordijnen en vitrages te behouden, zelfs als ze op de rails blijven hangen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij staan altijd voor je klaar

Onze klanten waarderen onze betrokken, professionele service. We begrijpen het belang van uw tijd; verwacht daarom op werkdagen een reactie binnen 15 minuten.

Met Clean Your Furniture kiest u voor kwaliteit en service.